Agjenti për spërkatje të dronëve JOYANCE për bujqësi bën demonstrimin e spërkatjes

Agjenti për spërkatje të dronëve JOYANCE për bujqësi bën demonstrimin e spërkatjes-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

Agjenti për spërkatje të dronëve JOYANCE për bujqësi bën demonstrimin e spërkatjes-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

Fotot janë nga agjenti ynë ekskluziv i  dron spërkatës për bujqësi në Iran, i cili tashmë ka shitur qindra drone spërkatës dhe ka një sukses të madh.

—2018-11-08

?>