shitje direkt fabrikash Shitet spërkatës bujqësor për mjete ajrore pa pilot me çmim të volitshëm

shitje direkt fabrikash Shitet spërkatës bujqësor për mjete ajrore pa pilot me çmim të volitshëm

JOYANCE TECH, një furnizues fabrikash për prodhimin e dronëve bujqësor në Kinë, fokusohet në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e dronëve bujqësor, spërkatës bujqësor me drone, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës bujqësor, dron spërkatës me pesticide, dron bujqësor, pesticide UAV frutore drone, drum dusterigation kulture dron për vaditje, dron për shpërndarjen e plehrave, dron për plehra dhe mbjellje, dron për mjegull termike dhe dron kontrolli biologjik që nga viti 2016.

Ne bëjmë dhe eksportojmë drone bujqësore me cilësi të lartë në treg, të dashur nga klientët nga mbi 80 vende dhe rajone.

Ne jemi një nga dy prodhuesit e vetëm të dronëve spërkatës që kemi kualifikimin për të marrë pjesë në Panairin e Kantonit, i cili miratohet nga Qeveria e Kinës.

Dronët JOYANCE kanë një perspektivë të gjerë në aplikim në bujqësi precize, ruajtjen e bimëve, dezinfektimin dhe dezinfektimin…….

Kemi spërkatës bujqësor 10L, 16L, 20L, 30L dhe të tjera me ngarkesë të rëndë me ngarkesë të rende me çmimin më të mirë për shitje.

Fibër karboni, gati për fluturim (RTF), telekomandë, autopilot nga App, me GPS, ndjekje terreni, shmangie pengesash, rezistente ndaj pluhurit, i papërshkueshëm nga uji, etj.

Ne ofrojmë 3 vjet garanci për kornizën e dronëve spërkatës dhe gjithmonë ofrojmë mbështetje teknike falas në internet.

Ne jemi në kërkim të agjentëve, shpërndarësve dhe tregtarëve të dronëve spërkatës bujqësor në të gjithë botën, mirëpresim të na kontaktoni për më shumë detaje.

shitje direkt fabrikash Shitet spërkatës bujqësor për mjete ajrore pa pilot me çmim të volitshëm

drone përdor në bujqësi, prodhuesi i fabrikës së Kinës, furnizuesi me shumicë

shitje direkte nga fabrika, aplikime të përballueshme për drone në bujqësi për shitje

spërkatës pesticidesh drone, furnizues me shumicë në Kinë

Shitet direkt fabrika spërkatës drone me kosto të përballueshme

shitje direkt fabrikash Shitet spërkatës bujqësor për mjete ajrore pa pilot me çmim të volitshëm-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

shitje direkt fabrikash Shitet spërkatës bujqësor për mjete ajrore pa pilot me çmim të volitshëm-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

shitje direkt fabrikash Shitet spërkatës bujqësor për mjete ajrore pa pilot me çmim të volitshëm-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

shitje direkt fabrikash Shitet spërkatës bujqësor për mjete ajrore pa pilot me çmim të volitshëm-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

Model JT10L-404QC JT16L-404QC JT30L-606
Depozita e pesticideve 10L 16L 30L
Net Weight 13kg 18kg 27.5kg
Pesha e ngritjes 27kg 40kg 67KG
Koha e fluturimit 10 ~ 15min 10 ~ 15min 10 ~ 15min
Rrezja Fluturuese 0 ~ 1000m 0 ~ 1000m 0 ~ 1000m
Lartësia e fluturimit 0 ~ 30m 0 ~ 30m 0 ~ 30m
Shpejtësia e Fluturimit 0 ~ 12 milion / s 0 ~ 12 milion / s 0 ~ 12 milion / s
Temperatura e punës -10~70¡ãC -10~70¡ãC -10~70¡ãC
Lagështia e punës 0 90% ~ 0 90% ~ 0 90% ~
Shpejtësia e Spërkatjes 0 ~ 8 milion / s 0 ~ 8 milion / s 0 ~ 8 milion / s
Gjerësia e spërkatjes/Nr. 3.5~5.5m / 4 hundë 4~6m / 8 hundë 8~10m / 10 hundë
Fluksi i Spërkatjes 1 ~ 1.5L / min 2 ~ 2.5L / min 3.5 ~ 4L / min
Efikasiteti i Spërkatjes 5~7Ha/Hr 8~10Ha/Hr 12~15Ha/Hr
Fluturimi poshtë Rrjedha e ajrit 4 ~ 15 milion / s 4 ~ 15 milion / s 4 ~ 15 milion / s
Wind Rezistenca 10m / s 10m / s 10m / s
Madhësia e makinës Madhësia e përhapjes W1.15 m x 1.15 m x 0.6 m W1.5 m x 1.5 m x 0.7 m W2.1 m x 1.85 m x 0.8 m
Madhësia e palosur W0.85 m x 0.65 m x 0.6 m W0.85 m x 0.85 m x 0.7 m W1.2 m x 0.9 m x 0.8 m
Sistemit të Energjisë Motor brushless brushless brushless
Helikë Fibër karboni Fibër karboni Fibër karboni
ESC Reagimi i shpejtë i mbytjes Reagimi i shpejtë i mbytjes Reagimi i shpejtë i mbytjes
Kontrollin e Fluturimit K++ V2 K++ V2 K++ V2
Kontrolluesi Remote Joyance Datalink H12 RC Joyance Datalink H12 RC Joyance Datalink H12 RC
Bateria / Sasia 14S 10000 mAh / 1 copë 14S 20000 mAh / 1 copë 14S 28000 mAh / 1 copë
Përshtatës + Karikues Karikues me dy kanale 2400W Karikues me dy kanale 3000W Karikues me dy kanale 3000W
Madhësia / pesha e kutisë së aluminit 98*92*68cm / 50 kg 98*92*75cm / 65 kg 154*109*94cm / 100 kg
Toolkit Mjetet e mirëmbajtjes/riparimit Mjetet e mirëmbajtjes/riparimit Mjetet e mirëmbajtjes/riparimit
?>