spërkatës bujqësor drone, spërkatës bujqësor me dron spërkatës bujqësor në Kinë

spërkatës bujqësor drone, spërkatës bujqësor me dron spërkatës bujqësor në Kinë

JOYANCE TECH, një furnizues i fabrikës së prodhuesve të spërkatësve bujqësor në Kinë, përqendrohet në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e dronëve bujqësorë, spërkatës bujqësor me dron, spërkatës bujqësor dron, dron për shpërndarjen e plehrave, dron termik mjegullues dhe dron kontrolli biologjik2016 që nga XNUMX.

Kompania JOYANCE Ltd. prodhon dhe eksporton dronë spërkatës me cilësi të lartë në treg, të dashur nga klientët nga mbi 80 vende dhe rajone.

Ne jemi një nga dy prodhuesit e vetëm të dronëve bujqësore në Kinë që kemi kualifikimin për të marrë pjesë në Panairin e Kantonit, i cili miratohet nga Qeveria e Kinës.

Ne kemi për shitje spërkatës bujqësor 10L, 16L, 20L, 30L dhe të tjera me ngarkesë të rëndë të përballueshme.

Fibër karboni, gati për fluturim (RTF), telekomandë, autopilot nga App, me GPS, ndjekje terreni, shmangie pengesash, rezistente ndaj pluhurit, i papërshkueshëm nga uji, etj.

Ne ofrojmë 3 vjet garanci për kornizën e dronit me spërkatje bujqësore dhe gjithmonë ofrojmë mbështetje teknike falas në internet.

Ne jemi në kërkim të agjentëve, shpërndarësve dhe tregtarëve të spërkatësve bujqësorë drone në të gjithë botën, të mirëpritur të na kontaktoni për më shumë detaje.

Pastrues të korrave të UAV-ve, spërkatës me dron bujqësor Softuer bujqësor i Kinës UAV

spërkatës bujqësor drone, spërkatës bujqësor me dron spërkatës bujqësor në Kinë

dron spërkatës për ruajtjen e bimëve, dron spërkatës të bimëve Dronët e Kinës përdorën ruajtjen e bimëve

dron bujqësor, dron bujqësor spërkatës Kina spërkatës bujqësor për dron

spërkatës me dronë, spërkatës me dronë, spërkatës për të korrat me dronë

spërkatës bujqësor drone, spërkatës bujqësor me dron spërkatës bujqësor në Kinë-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

spërkatës bujqësor drone, spërkatës bujqësor me dron spërkatës bujqësor në Kinë-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

spërkatës bujqësor drone, spërkatës bujqësor me dron spërkatës bujqësor në Kinë-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

spërkatës bujqësor drone, spërkatës bujqësor me dron spërkatës bujqësor në Kinë-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

Model JT10L-404QC JT16L-404QC JT30L-606
Depozita e pesticideve 10L 16L 30L
Net Weight 13kg 18kg 27.5kg
Pesha e ngritjes 27kg 40kg 67KG
Koha e fluturimit 10 ~ 15min 10 ~ 15min 10 ~ 15min
Rrezja Fluturuese 0 ~ 1000m 0 ~ 1000m 0 ~ 1000m
Lartësia e fluturimit 0 ~ 30m 0 ~ 30m 0 ~ 30m
Shpejtësia e Fluturimit 0 ~ 12 milion / s 0 ~ 12 milion / s 0 ~ 12 milion / s
Temperatura e punës -10 ~ 70C -10 ~ 70C -10 ~ 70C
Lagështia e punës 0 90% ~ 0 90% ~ 0 90% ~
Shpejtësia e Spërkatjes 0 ~ 8 milion / s 0 ~ 8 milion / s 0 ~ 8 milion / s
Gjerësia e spërkatjes/Nr. 3.5~5.5m / 4 hundë 4~6m / 8 hundë 8~10m / 10 hundë
Fluksi i Spërkatjes 1 ~ 1.5L / min 2 ~ 2.5L / min 3.5 ~ 4L / min
Efikasiteti i Spërkatjes 5~7Ha/Hr 8~10Ha/Hr 12~15Ha/Hr
Fluturimi poshtë Rrjedha e ajrit 4 ~ 15 milion / s 4 ~ 15 milion / s 4 ~ 15 milion / s
Wind Rezistenca 10m / s 10m / s 10m / s
Madhësia e makinës Madhësia e përhapjes W1.15 m x 1.15 m x 0.6 m W1.5 m x 1.5 m x 0.7 m W2.1 m x 1.85 m x 0.8 m
Madhësia e palosur W0.85 m x 0.65 m x 0.6 m W0.85 m x 0.85 m x 0.7 m W1.2 m x 0.9 m x 0.8 m
Sistemit të Energjisë Motor brushless brushless brushless
Helikë Fibër karboni Fibër karboni Fibër karboni
ESC Reagimi i shpejtë i mbytjes Reagimi i shpejtë i mbytjes Reagimi i shpejtë i mbytjes
Kontrollin e Fluturimit K++ V2 K++ V2 K++ V2
Kontrolluesi Remote Joyance Datalink H12 RC Joyance Datalink H12 RC Joyance Datalink H12 RC
Bateria / Sasia 14S 10000 mAh / 1 copë 14S 20000 mAh / 1 copë 14S 28000 mAh / 1 copë
Përshtatës + Karikues Karikues me dy kanale 2400W Karikues me dy kanale 3000W Karikues me dy kanale 3000W
Madhësia / pesha e kutisë së aluminit 98*92*68cm / 50 kg 98*92*75cm / 65 kg 154*109*94cm / 100 kg
Toolkit Mjetet e mirëmbajtjes/riparimit Mjetet e mirëmbajtjes/riparimit Mjetet e mirëmbajtjes/riparimit
?>