shitje direkte nga fabrika per shitje dron me kosto te volitshme per tymosje

shitje direkte nga fabrika per shitje dron me kosto te volitshme per tymosje

JOYANCE TECH, një dron për përdorim në fermë Fabrika e Kinës, dron bujqësor në Kinë, furnizues me shumicë i fabrikës, fokusohet në dron bujqësor, spërkatës bujqësor me dron, spërkatës bujqësor drone, dron për spërkatje pesticidesh, dron për ujitje, dron tymi, drone për pastrimin e bimëve UAV, Kërkimi, zhvillimi, prodhimi dhe shitja e dronit të plehrave dhe mbjelljes, dronit me mjegull termik dhe dronit të kontrollit biologjik që nga viti 2016.

Ne eksportojmë drone me cilësi të lartë për fermerët në treg, të dashur nga klientët nga më shumë se 80 vende dhe rajone.

Ne marrim pjesë në Panairin e Kantonit dy herë në vit, i cili miratohet nga Qeveria e Kinës, dhe vetëm dy kompani të dronëve bujqësore në Kinë kanë kualifikimin.

Ne kemi për shitje drone 10L, 16L, 20L, 30L dhe të tjera të mëdha të mëdha në fermë.

Ne jemi në kërkim të agjentëve, shpërndarësve dhe tregtarëve të bujqësisë së dronëve në të gjithë botën, të mirëpritur të na kontaktoni për më shumë detaje.

shitje direkte nga fabrika per shitje dron me kosto te volitshme per tymosje

Furnizues me shumicë të fabrikës prodhuese të Kinës, spërkatës me pluhur UAV

shitje direkte fabrike bujqesi me UAV te volitshme per shitje

makineri spërkatës për bujqësinë Shitës me shumicë i fabrikës së prodhuesit të Kinës

shitje direkte nga fabrika per perdorim dron te perballueshem per bujqesi per shitje

shitje direkte nga fabrika per shitje dron me kosto te volitshme per tymosje-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

shitje direkte nga fabrika per shitje dron me kosto te volitshme per tymosje-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

shitje direkte nga fabrika per shitje dron me kosto te volitshme per tymosje-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

shitje direkte nga fabrika per shitje dron me kosto te volitshme per tymosje-spërkatës bujqësor me dron, spërkatës me dron bujqësor, dron spërkatës, pluhurues UAV

Model JT10L-404QC JT16L-404QC JT30L-606
Depozita e pesticideve 10L 16L 30L
Net Weight 13kg 18kg 27.5kg
Pesha e ngritjes 27kg 40kg 67KG
Koha e fluturimit 10 ~ 15min 10 ~ 15min 10 ~ 15min
Rrezja Fluturuese 0 ~ 1000m 0 ~ 1000m 0 ~ 1000m
Lartësia e fluturimit 0 ~ 30m 0 ~ 30m 0 ~ 30m
Shpejtësia e Fluturimit 0 ~ 12 milion / s 0 ~ 12 milion / s 0 ~ 12 milion / s
Temperatura e punës -10~70¡ãC -10~70¡ãC -10~70¡ãC
Lagështia e punës 0 90% ~ 0 90% ~ 0 90% ~
Shpejtësia e Spërkatjes 0 ~ 8 milion / s 0 ~ 8 milion / s 0 ~ 8 milion / s
Gjerësia e spërkatjes/Nr. 3.5~5.5m / 4 hundë 4~6m / 8 hundë 8~10m / 10 hundë
Fluksi i Spërkatjes 1 ~ 1.5L / min 2 ~ 2.5L / min 3.5 ~ 4L / min
Efikasiteti i Spërkatjes 5~7Ha/Hr 8~10Ha/Hr 12~15Ha/Hr
Fluturimi poshtë Rrjedha e ajrit 4 ~ 15 milion / s 4 ~ 15 milion / s 4 ~ 15 milion / s
Wind Rezistenca 10m / s 10m / s 10m / s
Madhësia e makinës Madhësia e përhapjes W1.15 m x 1.15 m x 0.6 m W1.5 m x 1.5 m x 0.7 m W2.1 m x 1.85 m x 0.8 m
Madhësia e palosur W0.85 m x 0.65 m x 0.6 m W0.85 m x 0.85 m x 0.7 m W1.2 m x 0.9 m x 0.8 m
Sistemit të Energjisë Motor brushless brushless brushless
Helikë Fibër karboni Fibër karboni Fibër karboni
ESC Reagimi i shpejtë i mbytjes Reagimi i shpejtë i mbytjes Reagimi i shpejtë i mbytjes
Kontrollin e Fluturimit K++ V2 K++ V2 K++ V2
Kontrolluesi Remote Joyance Datalink H12 RC Joyance Datalink H12 RC Joyance Datalink H12 RC
Bateria / Sasia 14S 10000 mAh / 1 copë 14S 20000 mAh / 1 copë 14S 28000 mAh / 1 copë
Përshtatës + Karikues Karikues me dy kanale 2400W Karikues me dy kanale 3000W Karikues me dy kanale 3000W
Madhësia / pesha e kutisë së aluminit 98*92*68cm / 50 kg 98*92*75cm / 65 kg 154*109*94cm / 100 kg
Toolkit Mjetet e mirëmbajtjes/riparimit Mjetet e mirëmbajtjes/riparimit Mjetet e mirëmbajtjes/riparimit
?>